PAS hina SUK Perak bila Tak Sokong Nizar


RAHMAN TIDAK BERTAMADUN…

February 7, 2009 · Print This Article

INILAH Setiausaha Kerajaan Negeri, Datuk Abdul Rahman Hashim yang KUAT melalak SEMALAM.

SILA EMEL PANDANGAN ANDA KE drrahman@perak.gov.my. ATAU BUAT POSTER DAN LEKATKAN DI MANA2 MASJID DN SURAU. BIOR ORANG KENAL SPESIS ASING INI.
Dengan NADA KUAT. Rahman menyalak, “Keluar, keluar,” pada Nizar Jamaludin, exco dan wartawan semasa mereka ke pejabat di SUK.
Inilah orang yang banyak menimbulkan masalah.
Rahman sering solat Jumaat di Masjid Negeri.
Dalam era ini masih akan pegawai kerajaan yang tak bertamadun dan angkuh. Wal hal Nizar dah tandatangan mengesahkan dia dinaikan pangkat ke super scale A.
Spesis ni jarang ada sekarang. inilah salah seorang daripadanya SPESIS TAK BERTAMADUN, END
Advertisements

Author: bintangku

blogger sopo

2 thoughts on “PAS hina SUK Perak bila Tak Sokong Nizar”

  1. Tahniah kepada SUK yang rasional dan dapat menjalankan tugas dengan baik sebagai Pegawai Kerajaan yang tidak berpartian.Satu contoh yang baik kepada semua pegawai kerajaan.SUK tidak termakan budi sekadar Nizar menandatangani surat kenaikan pangkatnya, pangkat didunia itu lebih kencil dari amanah tugas yang dipegangnya.”keluar..keluar” adalah satu arahan kepada pemimpin yang gagal menunjukkan taudladan yang baik – menghormati keputusan Sultan.

  2. Taipingmali,Lu cakap ala mutut maa… itu cilaka punya PR manyak sombong. Itu olang patutnya lu olang panggil FRU kasi hantam sama dia olang. Olang kata hah itu olang Kaluk naik junjung. Haiyaa..palan lu punya muka kena halau. Lagipun hah lu olang talak leti mahasa loh..itu mukan lu punya tempat lagi hoh..lu talak malu ka?? Kata lu Islam hoh?? Ini macam lu mau jadi contoh selupa selambi Mekah oo..lu punya bekas kelajaan hah selambi nelaka hoh..sebab lu olang PKR sama olang PAS pelangai selupa olang luluk nelaka hoh.. Sulah la..lu olang talak untong ma bikin ini macam. olang lagi benci sama lu punya muka hohhh..Lu ala ingat ka itu lailog P Lamlee lalam lalam pendekar mujang lapuk..,,, deyyyy..jalan daaa.. SELAMAT TINGGAL hoh..luluk lumah sendili hoh..kalau talak mampu, lu isi molang minta lumah mulah. Wa gelenti Latok Zambri gelenti sign kasi lulus punya..boloh punya olang..buang masa layan sama lu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s