BONGKAR DAP Siri 1 – KOMUNISME YANG TIDAK PERNAH MATI


Generasi muda hari ini kenal DAP sebagai sebuah parti pembangkang yang hanya bercita-cita menjatuhkan kerajaan Barisan Nasional.

Ironinya, tak ramai yang benar-benar tahu sejarah parti ini. Siapa yang menubuhkannya dan bagaimana ia tertubuh? Adakah DAP benar-benar demokratik seperti yang dilaung-laungkan? Adakah DAP benar-benar memperjuangkan kesaksamaan dan kesamarataan?

DAP, walau apa pun rupa parasnya hari ini, juga lahir dengan cita-cita yang besar yang tidak pernah pudar iaitu MENGUASAI MALAYSIA SEPENUHNYA.

Parti ini bercambah dari benih-benih komunisme yang disemai oleh kepala pengganas komunis di Tanah Melayu suatu ketika dahulu iaitu Chin Peng melalui partinya, Parti Komunis Malaya (PKM).

Meskipun Chin Peng sudah mati dan PKM sudah luput, tetapi rantaian ideologi dan aspirasi perjuangan beliau kekal subur dan diteruskan oleh DAP melalui Lim Kit Siang yang juga sepupu kandungnya sendiri dan suku-sakatnya, tanpa pernah terputus.

Anda fikir mereka main-main? Fikir semula. Komunisme DAP hari ini tidak perlu bergantung kepada senjata api tetapi cukup sahaja dengan melaga-lagakan orang Melayu, menyerang institusi Islam dan mengamalkan rasisme atau perkauman seperti slogan “Hanya DAP Yang Kuat Boleh Melakukannya”.

Nantikan pembongkaran lebih lanjut selepas ini. Ayuh sharekan.

*Berita lanjut di page Darul Ehsan Leaks*

https://www.facebook.com/darulehsanleaks/

Ikuti info-info negeri Selangor di page *Darul Ehsan Leaks.*

Dan *KENA SAVE* nombor ini (0145154521) bagi memudahkan broadcast msg atas nama *D.E.LEAKS* dan whatsapp *”Saya Mahu Info D.E.Leaks” serta nyatakan nama anda untuk kami salurkan info ke nombor anda.

Sebarkan pada group dan sahabat-sahabat anda.

#deleaks
#infoselangor
#DAP
#Pembongkaran
#SelamatkanMalaysia

Advertisements

Author: bintangku

blogger sopo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s